„Спортика“ ЕООД е амбициозна фирма, вносител на спортни стоки на китайския лидер в спортните обувки и облекла Li-Ning, който създава професионални спортни артикули за бадминтон, тенис на маса, баскетбол, футбол, бягане, както и лайфстайл облекла и обувки за ежедневието. Основана през 1989 г. от златния олимпийски медалист Ли-Нинг, компанията е в постоянно търсене на иновации, чрез непрестанни проучвания и усъвършенстване, и се стреми да предлага иновативни продукти за постигане на най-високи спортни резултати. Спонсор е на китайските отбори по бадминтон и тенис на маса, както и глобален поддръжник на баскетбола, намиращ израз както в сътрудничеството си със световноизвестната баскетболна звезда от NBA Дуейн Уейд, така и в спонсорство на Китайската баскетболна асоциация.

С годишен приход от над 1 млрд. щ.д., марката се е превърнала в емблема на спортните стоки в Китай, а мотото „Всичко е възможно“ премахва границите на възможностите, независимо дали се отнася за професионални спортисти или вдъхновени спортуващи.

Традиция, пренесена в бъдещето, до която всеки може да се докосне, благодарение на „Спортика“ ЕООД – официален вносител за България!